Founder Words on Personal Leadership

Hoe je persoonlijk leiderschap kan toepassen in jouw leven
“Je grootste geschenk, is geloof en investeren in jezelf.”
Hoi, ik ben Arjen en ik ben founder van @Hoodlabstories en @PLYGRND.city. In dit item ga ik je meenemen op reis in onze startup. Hoe ik ben begonnen, waar mijn inspiratie vandaan komt, waar ik in geloof, hoe mijn dagen eruit zien, welke successen en welke struggles er op mijn pad komen. Want een ding is zeker… building a brand from scratch is hard. But yeah, nobody said it would be easy. Gelukkig doe ik het niet alleen.⁠ 🙌🏾⁠

Deze episode wil ik het hebben over transformatie door persoonlijk leiderschap. Ik ben hier in het Vondelpark tijdens de 30e dag van een 30 dagen challenge die ik mijzelf had gegeven drie weken terug. Op deze random woensdag ochtend ren ik een nieuwe persoonlijk record 🚀 op de halve marathon. Zes en een half rondje Vondelpark in een tijd die ik mijzelf vijf jaar geleden al ten doel had gesteld…

Kun je geloven dat de man waar je nu naar kijkt ooit 15 kilo zwaarder was dan op deze foto? Well, see for yourself on this transformation Tuesday 😉. Je herkent hem niet, of wel? Toch ben ik het. Tien jaar gelden had ik een waist size van 100 cm, rookte ik bijna een pakje per dag, dronk alcohol, en was ik me totaal niet bewust van mijn voeding, lichaam en rust.

 
 
De afgelopen paar jaar ben ik enorm veranderd. Niet alleen lichamelijk, maar vooral mentaal. Ik ben mezelf gaan voeden met kennis over gezondheid, lifestyle, en bewustzijn. Ik ben gaan leren over voeding en mijn lichaam. Mijn oude gewoontes heb ik ingeruild voor nieuwe gebruiken en rituelen, waaronder mijn ochtend routine, positieve persoonlijke affirmaties en het visualiseren van mijn persoonlijke en zakelijke doelen. 🥰
 
Mijn inspiratie haal ik uit het lezen van boeken, het luisteren naar podcasts en het volgen van seminars. De 7 eigenschappen van Stephen Covey, Think & Grown Rich van Napoleon Hill, Rich Dad Poor Dad van Robert Kiyosaki, de Mastermind Academy van Michael en Cindy en lately het ikwilgroeien platform van Ali B om er maar een paar te noemen. Wat doet ie dat weer goed, die Ali. Go check it out!
 
Ik zal je eerlijk bekennen dat het vandaag de dag nog steeds gaat met ups en downs en er dagen en weken zijn dat ik terug val op oude zelfdestructieve gedachten en suikers, en ik de weegschaal (lees: mijzelf) wel door het raam kan gooien. 🙈 Maar door persoonlijk leiderschap toe te passen, te blijven opstaan (dust yourself off, and try again 😊) en in mezelf te blijven investeren en geloven sta ik waar ik nu sta, én staan we waar we nu staan met PLYGRND.city en Hoodlab.
En zo rende ik ook deze halve marathon in 1 uur 36 minuten en 48 seconden op de laatste dag van mijn challenge. Was ik er al klaar voor? I don’t know. Mijn vorige record was 1 uur en 44 minuten. Maar ik wilde het super graag! Had een een gameplan gemaakt. Mijzelf een concreet doel gesteld. Er consequent iedere dag naar toe gewerkt. En ben ik het gewoon gaan doen! Zelfs mijn playlist op Spotify was afgestemd op deze tijd ☺️.
 
Nu is het tijd om mijzelf weer een nieuwe challenge te geven, want over precies 8 weken word ik 40. En ik heb nog wat kilo’s te verliezen. 🤷🏽‍♂️🤣. Wil je dat volgen, check mijn persoonlijke instagram.
Auteur: Arjen Heus
Photographer: Maika PF/Arjen Heus
Benieuwd naar onze buurtprojecten? Check Kennedyplantsoen!