Founder Words on Celebration

Work hard, play hard, en vier succes!
Hoi, ik ben Arjen en ik ben founder van @PLYGRND.city en @Hoodlabstories. In dit item ga ik je meenemen op reis in onze startup. Hoe ik ben begonnen, waar mijn inspiratie vandaan komt, waar ik in geloof, hoe mijn dagen eruit zien, welke successen en welke struggles er op mijn pad komen. Want een ding is zeker… building a brand from scratch is hard. But yeah, nobody said it would be easy. Gelukkig doe ik het niet alleen.⁠

Eerder schreef ik over educatie en persoonlijk leiderschap. Vandaag wil ik het hebben over het vieren van succes. Over stil staan bij wat je bereikt met elkaar. Over terugkijken en trots zijn op wat je hebt neergezet. En om de mensen met wie je dat doet in het zonnetje te zetten. Neem jij daar de tijd voor? Of ga je eigenlijk altijd alleen maar door?!
Dinsdag hebben we met het 2020 team celebration day gehad. Een dag om samen te genieten van het succes van 16 weken keihard strijden in 3 buurten in Amsterdam. Het was het eerste jaar dat we back to back Hoodlab draaiden met weinig ruimte tussen en tijdens de projecten om even te ontspannen. Maar die boog, die kan niet altijd gespannen staan. Dan word je soms door de universe gewoon gesplashed! 💦😛
 
Na een week rust en een week van reflectie was het tijd om te vieren. Te vieren dat we het seizoen hebben overleeft…💥 #slb ;). Dat we meer dan 2.000 Amsterdammers hebben gesproken. Dat we 16 weken co-creatie hebben gefaciliteerd, in drie stadsdelen! Dat er 120 activiteiten hebben plaatsgevonden, er 45 vrijwilligers mee hebben meegewerkt. Dat we tientallen fouten hebben gemaakt 😁, maar er nog veel meer bijzondere verbindingen in de buurten zijn gemaakt.
 
 
Maar ook om te vieren dat we onze eerste 9 podcasts hebben geproduceerd. Dat we 700 volgers hebben. Dat we 450 projectfoto’s en 100 bijzondere portretten van allerlei Amsterdammers hebben mogen maken. Dat de opdracht voor Stadsdeel Zuid al is opgeleverd. Dat we voor het eerst #backtoback projecten hebben gedraaid. En dat we dit met 17 fantastische mensen tussen de 14 en 72 jaar in ons team hebben gefixt!
 
 
Toen ik bij Red Bull werkte leerde ik hoe belangrijk het is om samen te komen met je mensen in andere omgevingen dat je werkplek. En hoe belangrijk het is om elkaar te inspireren, te waarderen en te belonen. En dat deden we. Met fijne gesprekken, presentaties, lekker eten, spelletjes, een te gekke Escaperoom, en… de eerste PLYGRND.city Hoodlab award show, met awards voor nieuw talent, teamwork, resultaten en groei.
 
Volgend jaar zal het eerste jaar zijn dat we niet alleen direct achter elkaar, maar ook simultaan Hoodlabs op meerdere plekken in Amsterdam gaan doen! Dat zal weer hele nieuwe uitdagingen met zich meer brengen. Maar for now, we celebrate all we have learned from 2020!
 
#grateful #amsterdam #hoodlab #hoptille #zuidoost #zuid #southside #west #slb #2020 #celebrate #success #huglife
Auteur: Arjen Heus
Photographer: Jane Johannes/Tommy Köhlbrugge
Benieuwd naar onze buurtprojecten? Check Staatsliedenbuurt!