HOODLAB

Hoodlab is een plek om samen te komen met de buurt. Het ademt openheid, toegankelijkheid, gastvrijheid en vrijheid. Hier praten we over liefde, de buurt en de zin (en onzin) van het leven. Tegelijkertijd werken we samen aan sociale thema’s zoals eenzaamheid, armoede en veiligheid.  

Het woord Hoodlab is een combinatie van de woorden neighbourhood + laboratorium. Een tijdelijke buurtplek die sport en beweging, health en lifestyle, kunst en cultuur en ondernemerschap met zich meebrengt in de vorm van workshops, activiteiten, spelletjes, sport en een kop thee.

Arjen

FOUNDER 

Arjen Heus is de oprichter van de social startup PLYGRND.city, maker van Hoodlab, executive producer van urban cultuur documentaires, moderator en spreker op persoonlijk leiderschap, social en urban design evenementen. Met roots in Europa, Zuid Amerika en Azië, ziet hij zichzelf als inwoner van de wereld momenteel werkzaam in Amsterdam.

TEAM

Het team van Hoodlab bestaat uit bevlogen doeners met een verschillende skills, maar allen met een persoonlijke drive om een positieve impact te maken op de levens van anderen en onze samenleving. Liever nog vandaag dan morgen! Samen vormen we een divers team waarin iedereen zijn eigen art heeft en altijd open staat voor een gesprek. 

Arjen

Founder

Skylar

Operations Manager

Wendela

Project Manager

Nikki

Communicatie

Joke

Community Artist

Jane

Social Designer

MEER

 “When we uplift others, we uplift ourselves and vice versa. By making a positive impact on others we make a positive impact on the world and only together we can continue the cycle. Together we feel empowered. We like to do every little thing with the intention to make a positive impact.”